Onze producten

Alles over onze producten

Als uw woning dringend aan een opknapbeurt toe is (waarbij wat nieuwe bloemen in de voortuin en een likje verf gewoon niet volstaan), dan staat Kunova voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof renovaties waarbij wij uw woning de aandacht geven die het verdient.

Het verfrissen van de buitenkant van uw huis maakt het niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar kan ook de waarde ervan doen stijgen. De kunststof producten van Kunova bieden u een esthetisch mooi product dat niet van écht hout te onderscheiden is. Daarbij is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Gaat u liever zelf aan de slag? Dat kan. Kunova levert naast de renovatie ook graag de producten. Wilt u meer informatie? Kijk hieronder voor meer productinformatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof Gevelbekleding

De kunststof gevelbekleding van Kunova is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Kunststof gevelbekleding is ongevoelig voor weersinvloeden en blijft er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

Kunststof plafond

Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De plafondsystemen van Florence bieden de perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen en bedradingen, maar ook voor het inbouwen van spotjes. Daarnaast zijn de panelen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof grondstof en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Vrijblijvend uw project
bespreken met Kunova

Wilt u weten wat Kunova voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de voordelen van renoveren met kunststof.

Ik wil graag:

Heeft u liever persoonlijk advies?

Wij staan dagelijks voor u klaar voor vrijblijvend en persoonlijk advies.