Kunststof Gevelbekleding
Voor een blijvend mooie uitstraling

Kunststof gevelbekleding kent vele voordelen

Hout wordt al duizenden jaren toegepast in de bouw, maar verliest langzaam zijn positie. Steeds vaker wordt er gekozen voor alternatieve materialen zoals kunststof. De reden hiervoor is dat hout op den duur gaat rotten, schimmelen, verkleuren of kromtrekken. Om dit uit te stellen vraagt hout veel aandacht maar op den duur vertoont al het hout gebreken die enkel met een renovatie is op te lossen.

Het grote voordeel van bouwen met kunststof, is dat kunststof niet kromtrekt verkleurt, rot, schimmelt en verschilfert. Dankzij het beschermende folie, dat beschikbaar is in elke kleur, behoort schilderen tot het verleden. Deze structuurfolie is verkrijgbaar in nerfstructuur voor het nabootsen van een natuurlijk houten uitstraling, maar is ook verkrijgbaar in een gladde uitvoering.

Dankzij de lange levensduur, de garantie en de onderhoudsarme eigenschappen van onze kunststof panelen zijn onze producten erg duurzaam. Daarnaast zijn onze kunststof panelen milieuvriendelijk doordat onze producten gemaakt worden met 100% recyclebaar kunststof.

Onze kunststof panelen zijn in verschillende lengtes, uitvoeringen en kleuren te verkrijgen.

Kunova staat voor u klaar wanneer u opzoek bent naar advies.

Onderhoudsarm

Kunststof panelen zullen niet kromtrekken, verkleuren, rotten, schimmelen verschilferen.

Milieuvriendelijk

Onze gevelbekleding is gemaakt van milieuvriendelijke en gerecyclede kunststoffen.

Lange Levensduur

Onze producten bieden een garantie voor een zeer lange levensduur.

Kleurvast

Door de UV-bestendige toplaag blijven de panelen kleurvast, jaar in jaar uit.

Wij werken met Keralit

Keralit kunststof gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke kunststof gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

Probeer de gevel visualisator en bepaal welke samenstelling voor u het beste is.

Unipanel® bouwpanelen
Gegarandeerd beter dan hout

Unipanel is een universeel toepasbaar bouwpaneel dat de eigenschappen van hout en de voordelen van kunststof biedt. Daarmee is het een uitstekende vervanger van multiplex en Western Red Cedar. De bouwpanelen van Unipanel zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Buiten creëert u eenvoudig dakranden, daklijsten, gootblokken, windveren, sierlijsten, uilenborden, ornamenten, etc. – Binnen is het materiaal met name geschikt voor het maken van koofjes, het wegwerken van leidingen, als plafondpaneel en als wandbekleding.

Levenslange garantie tegen delamineren en rotten

Door een uniek productieproces heeft het kunststof een constante dichtheid en een glad en mat oppervlak. Hierdoor kan vuil zich nauwelijks hechten en zijn de panelen goed afwasbaar. Unipanel neemt geen vocht op, dit biedt levenslange garantie tegen delamineren en rotten. Het materiaal is kleurvast, UV-lichtbestendig en recyclebaar.

De volledige renovatie & montage ontzorgt door Kunova

Met meer dan 13 jaar ervaring is Kunova uw partner in duurzame renovatieprojecten. Wij leveren onderhoudsarme bouwmaterialen voor zowel binnen- als buitentoepasingen waarmee wij uw woning weer die prachtige uitstraling geven die het verdient.

Wilt u weten wat u kan besparen door te kiezen voor de onderhoudsarme producten van Kunova? Neem dan gerust contact met ons op.

Doe inspiratie op

Vrijblijvend uw project
bespreken met Kunova

Wilt u weten wat Kunova voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de voordelen van renoveren met kunststof.

Ik wil graag:

Heeft u liever persoonlijk advies?

Wij staan dagelijks voor u klaar voor vrijblijvend en persoonlijk advies.